Du er her:   Forsiden
Ja takk! Jeg ønsker gratis befaring og tilbud på varmepumpe.
* * *


Finn ditt produkt - klikk på din boligtype i linjen under
Poster


 Image: Haier varmepumpe - en favoritt blant kundene Haier varmepumpe - en favoritt blant kundene

En kundetilfredsundersøkelse gjennomført av Analysebyrået SMI i september 2012 viser at over 95 % av kundene til Haier er svært godt fornøyd med både service og kundebehandling.

Det smarteste og beste kjøpet jeg noen gang har gjort”, sier en fornøyd kunde fra Lunde i Telemark.
 
Det gamle huset vårt er som nytt igjen, nå ser jeg frem til vinteren”, sier en kvinne fra Skien.

Les mer...
Image: Varmepumpen må demonteres av fagfolk! Varmepumpen må demonteres av fagfolk!

Det er ulovlig for privatpersoner å demontere varmepumpen selv. Dette fordi det medfører risiko for personskader og i tillegg gir det utslipp av drivhusgasser.
Fagpersoner skal montere og demontere varmepumper for å unngå utslipp av drivhusgasser. Bestemmelsen er en del av EUs handlingsplan for å oppfylle Kyoto-forpliktelsene og redusere klimagassutslipp. Regelverket er også innført i Norge som en del av EØS-avtalen.

Les mer...
Image: Haier og Hurum Kraft – dobbelt så effektivt! Haier og Hurum Kraft – dobbelt så effektivt!

Nå kan du som kunde virkelig dra nytte av fordelene av Folkepumpen fra Haier og en av landets billigste kraftleverandører-Hurum Kraft! Ved å benytte deg av dette tilbudet får du pumpen direkte på veggen uten å legge ut hele summen med en gang, sparer strøm og nyter tilværelsen i et godt og varmt inneklima. Det er dobbel effekt!
Les mer...
Image: Lær mer om Haier og Folkepumpa på vår informasjonsfilm Lær mer om Haier og Folkepumpa på vår informasjonsfilm

Se teknisk sjef Stian Gunnestad forklare og demonstrere bruken av en Haier Folkepumpe.
Les mer...
Image: Invester i godt innemiljø for dine ansatte! Invester i godt innemiljø for dine ansatte!

Dårlig inneklima i norske virksomheter er hvert år skyld i mange fraværsdager blant medarbeiderne. Det er en kjent sak at inneklima er skyld i mange plager,allergierog dårlig trivsel blant de ansatte.
Les mer...
Image: Vinner av "Folkepumpa" er kåret Vinner av "Folkepumpa" er kåret

Etter to måneders konkurranse i TS-avisen,hvor de deltakende på Agder konkurerte om en varmepumpe fra Haier til en verdi av 18.990 kroner; er vinneren kåret.
Les mer...
Image: Vinner av "Grønn konkurranse" i Byavisa,Tønsberg Vinner av "Grønn konkurranse" i Byavisa,Tønsberg

Byavisa og varmepumpeleverandøren Haier har samarbeidet om en konkurranse der vinneren kunne vinne en varmepumpe. Nå er vinneren kåret.
Les mer...
Image: Folkepumpa eller sommer-pumpa? Folkepumpa eller sommer-pumpa?

Sommerpumpen var en fin måte å få vekk fukt, kjøle ned når det er for varmt og varme litt om kvelden. Du unngår den "rå" følelsen, informerer Asbjørn Storkaas, campingentusiast på Omre Camping.
Les mer...
Image: Novapgodkjent! Novapgodkjent!

Norsk Varmepumpeforening er en uavhengig bransjeorganisasjon som arbeider for økt anvendelse av varmepumper i det norske energisystemet.
Les mer...
Image: Rauland Power Climb 2011 Rauland Power Climb 2011

Haier sponset Rauland Power Climb 2011 , i Holterdalen den 2. april.

I ett forrykende tempo tok skijentene, Marte Kristoffersen, Kristin Størmer Steira og med Therese Johaug i spissen, innersvingen på konkurrentene.

Les mer...
Folkepumpa, Haiers luft/luft varmepumper

Utnyttelsen av energi er fokusområde i energibesparing.
Les mer...
Slik fungerer Haier varme -pumper

Varmepumper gir deg kraftig oppvarming sett i forhold til energien som benyttes.
Les mer...
Hvorfor Haier varmepumpe?

Utnyttelse av energien, bedre inneklima og spare penger er de grunnene som kommer først på plass når man skal velge varmepumpe.
Les mer...
Provisjonsselgere og møtebookere søkes

Til å videreutvikle og styrke Haier Shop Skien, Haier Shop Tønsberg og Haier Shop Fredrikstad søker vi provisjonsselgere og møtebookere.
Les mer...
Haier søker forhandlere

Lyst til å være med på laget?
Vi søker deg som allerede selger varmepumper i dag, og har erfaring innen kjøl og frys. Du vet hva kundene spør om og hva som forventes av deg innen salg av varmepumper. Du må ha stå-på-vilje og du må være resultat- og løsningsorientert.

Les mer...
Image: Service! Service!

Haier ønsker at du som kunde skal bli fornøyd med våre produkter i mange år. Dette innbærer at våre produkter er feilfrie ved levering og riktig installert. I ettertid er det hensiktsmessig å ha kvalefisert hjelp for å oppnå maksimal sikkerhet og drift av produktet. Ikke minst er det viktig for å oppnå full effekt. Dette oppnås kun ved bruk av fagpersonell.
Les mer...
Image: Nå lanseres Sommerpumpen! Nå lanseres Sommerpumpen!

Har du en sommerbolig, campingvogn eller en hytte ved sjøen som trenger nedkjøling? Kanskje du er plaget med et varmt soverom? Haier lanserer nå en enkel aircondition.
Les mer...
Image: Lei av høy strømregning? Lei av høy strømregning?

Ved kjøp av Haier varmepumpe sparer du penger på både innkjøp og drift, forteller Stian Gunnestad, teknisk sjef for Haier, Norge. - Det er viktig å kjøpe en pumpe av god kvalitet, slik at den varer ti til femten år.
Les mer...
Image: Spar penger med Haier varme-pumpe! Spar penger med Haier varme-pumpe!

Vår regjering oppfordrer oss til å tenke miljø og energibesparing. I dag har vi en begrenset mengde energi, og behovet er økende. Energien blir en knapphet og prisene skrus i været. Hva gjør du for å være økonomi og ressursbeparende?
Les mer...
Image: Miljøbevisst og  engasjert utbygger Miljøbevisst og engasjert utbygger

Vinje kommune, herunder Rauland, er den kommunen i Norge hvor det bygges mest hytter. Naturperlen ved Norges tak er lett tilgjengelig, og er et vinter- og sommereldorado av de sjeldne.
Les mer...

FOLKEPUMPEN HSU-12, 6.5 KW. KR 18.990 FERDIG MONTERT!

Dette er vårt flaggskip og den varmepumpen vi selger mest av. Prisen på 18.990 kr er inkludert MVA og inntil 5 meters monteringsavstand mellom innedel og utedel.

Haiers varmepumpe, Folkepumpa, 6.5 kw er en stor modell som dekker behovet i for eksempel eneboliger opp til 150 kvm. I følge våre markedsundersøkelser er dette størrelsen folk flest vil ha. Lydnivået på denne varmepumpen kan være helt ned til 22db! Stillere enn et lite hvisk! Dette gjør at varmepumpen er ideell til bruk i soverom, stuer og steder der du f. eks. vil høre på musikk, lese, sove eller se på tv.

Les mer om denne her!

FOLKEPUMPEN HSU-9, 6 KW. KR 17.990 FERDIG MONTERT!

Denne Folkepumpen er foretrukket av mange som bor i leiligheter eller mindre hus. Prisen på kr 17.990 er inkludert MVA og inntil 5 meters monteringsavstand mellom innedel og utedel.

Haiers Folkepumpe, HSU-9, har en styrke på 6 kw og kan ha et lydnivå helt ned til bare 22db! Stillere enn et lite hvisk! Dette gjør at varmepumpen er ideell til bruk i soverom, stuer og steder der du f. eks. vil høre på musikk, lese, sove eller se på tv. Dette er en varmepumpe som gir deg mye for pengene!

Les mer om denne her!

Ønsker du at vi skal kontakte deg angående tilbud på varmepumpe eller en gratis befaring av din eiendom kan du fylle ut dette skjemaet.

OM HAIER NORGE

Haier er din kvalitetsleverandør av varmepumper tilpasset norske forhold. Alle produktene er nøye testet og kvalitetssikret for å kunne garantere at de fungerer godt ned til 25 minusgrader. Vi er så sikre på kvaliteten til våre produkter at vi tilbyr 7 års garanti.

I Haier Norge er vår filosofi enkel. Vi skal tilby varmepumper av topp kvalitet tilpasset kaldt klima til uslåelige priser. Haier er en relativt ny leverandør i Norge, men på verdensbasis er vi store. Det produseres ca 15 millioner varmepumper i året, og blant annet på det amerikanske markedet er vi nummer 1.

For å sikre deg som kunde en god og enkel opplevelse ved bestilling av Haier varmepumper har vi ett nettverk av lokale dyktige leverandører med lang erfaring.

HAIER NORGE HAR FORHANDLERE OG LEVERER VARMEPUMPER BLANT ANNET TIL DISSE OMRÅDENE

En oversikt over våre forhandlere finner du på denne siden.

AUST-AGDER

AKLAND, ÅMLI, ARENDAL, BIRKELAND, BJORBEKK, BORØY, BREKKESTØ, BYGLAND, BYGLANDSFJORD, BYKLE, DØLEMO, ENGESLAND, EVJE, EYDEHAVN, FÆRVIK, FEVIK, FROLAND, FROLANDS VERK, GJERSTAD, GJEVING, GRENDI, GRIMSTAD, HEREFOSS, HIS, HOMBORSUND, HORNNES, HØVÅG, HOVDEN I SETESDAL, HYNNEKLEIV, IVELAND, KOLBJØRNSVIK, KONGSHAVN, LILLESAND, LYNGØR, MJÅVATN, MYKLAND, NEDENES, NELAUG, NESGRENDA, RISDAL, RISØR, RYKENE, RYSSTAD, SALTRØD, SELÅSVATN, SØNDELED, SONGE, STAUBØ, SUNDEBRU, TVEDESTRAND, VALLE, VATNESTRØM, VEGÅRSHEI, VESTRE SANDØYA

ØSTFOLD

AREMARK, ASKIM, BÅSTAD, BERG I ØSTFOLD, BORGENHAUGEN, DEGERNES, DILLING, EIDSBERG, ENGELSVIKEN, FREDRIKSTAD, GAMLE FREDRIKSTAD, GRÅLUM, GREÅKER, GRESSVIK, HÆRLAND, HAFSLUNDSØY, HALDEN, HERFØL, HOBØL, ISE, KLAVESTADHAUGEN, KNAPSTAD, KORNSJØ, KRÅKERØY, LARKOLLEN, MANSTAD, MOSS, MYSEN, NEDGÅRDEN, ØRJE, OTTEID, RÅDE, RAKKESTAD, ROLVSØY, RØMSKOG, RYGGE, RYGGE FLYSTASJON, SALTNES, SARPSBORG, SELLEBAKK, SKIPTVET, SKJÆRHALDEN, SKJEBERG, SLITU, SPERREBOTN, SPONVIKA, SPYDEBERG, SVINNDAL, TISTEDAL, TOMTER, TORP, TRØGSTAD, VÅLER I ØSTFOLD, VARTEIG, VESTERØY, YVEN

AKERSHUS

ALGARHEIM, ÅRNES, ÅS, ÅSGREINA, ASKER, AULI, AURSKOG, BÆRUM POSTTERMINAL, BÆRUMS VERK, BEKKESTUA, BILLINGSTAD, BJØRKELANGEN, BJØRNEMYR, BLAKER, BLOMMENHOLM, BLYSTADLIA, BØN, BORGEN, BRÅRUD, DAL, DRØBAK, EIDSVOLL, EIDSVOLL VERK, EIKSMARKA, ENEBAKK, ENEBAKKNESET, FAGERSTRAND, FEIRING, FENSTAD, FETSUND, FINSTADJORDET, FJELLHAMAR, FJELLSTRAND, FJERDINGBY, FLATEBY, FORNEBU, FOSSER, FROGNER, GAN, GARDERMOEN, GJERDRUM, GJETTUM, HAGAN, HAKADAL, HASLUM, HEER, HEGGEDAL, HEMNES, HØLEN, HOLTER, HOSLE, HØVIK, HØVIKODDEN, HURDAL, HVALSTAD, HVAM, HVITSTEN, JAR, JESSHEIM, KJELLER, KLØFTA, KOLBOTN, KOLSÅS, KRÅKSTAD, KURLAND, LANGHUS, LEIRSUND, LILLESTRØM, LØKEN, LOMMEDALEN, LØRENSKOG, LØVENSTAD, LYSAKER, MAURA, MINNESUND, MOGREINA, NANNESTAD, NESBRU, NESODDTANGEN, NESØYA, NITTEDAL, NORDBY, NORDBYHAGEN, NORDKISA, NORDRE FROGN, OPPAKER, OPPEGÅRD, OSCARSBORG, ØSTERÅS, RÆLINGEN, RÅHOLT, RÅNÅSFOSS, RASTA, RUD, RYKKINN, SANDVIKA, SESSVOLLMOEN, SETSKOG, SIGGERUD, SKEDSMOKORSET, SKI, SKJETTEN, SKOGBYGDA, SKOTBU, SKUI, SLATTUM, SLEPENDEN, SNARØYA, SOFIEMYR, SON, SØRUM, SØRUMSAND, STABEKK, STRØMMEN, SVARTSKOG, TÅRNÅSEN, TRANDUM, TROLLÅSEN, VESTBY, VETTRE, VINTERBRO, VOLLEN, VORMSUND, VØYENENGA, YTRE ENEBAKK

BUSKERUD

ÅL, ÅMOT, ÅROS, BÅTSTØ, BØDALEN, DAGALI, DRAMMEN, EGGEDAL, FILTVET, FISKUM, FLÅ, FLESBERG, GEILO, GEITHUS, GOL, GULLAUG, HALLINGBY, HAUGASTØL, HEISTADMOEN, HEMSEDAL, HOKKSUND, HOL, HOLMSBU, HØNEFOSS, HOVET, HVITTINGFOSS, HYGGEN, KANA, KLOKKARSTUA, KONGSBERG, KRØDEREN, KROKKLEIVA, KROKSTADELVA, LAMPELAND, LIER, LIERSKOGEN, LIERSTRANDA, LYNGDAL I NUMEDAL, MJØNDALEN, NÆRSNES, NEDRE EGGEDAL, NES I ÅDAL, NESBYEN, NORE, NORESUND, PASSEBEKK, PRESTFOSS, REISTAD, RØDBERG, ROLLAG, RØYKEN, RØYSE, SÆTRE, SKOLLENBORG, SKOTSELV, SLEMMESTAD, SOKNA, SOLBERGELVA, SOLBERGMOEN, SOLLIHØGDA, SOLUMSMOEN, SPIKKESTAD, STEINBERG, SVENE, SYLLING, TOFTE, TORPO, TRANBY, TYRISTRAND, USTAOSET, UVDAL, VEGGLI, VESTFOSSEN, VIKERSUND

TELEMARK

AKKERHAUGEN, ÅMDALS VERK, ÅMOTSDAL, ATRÅ, BAMBLE SOMMERRUTE, BØ I TELEMARK, BREVIK, DALEN, DRANGEDAL, EDLAND, FLATDAL, FYRESDAL, GRANSHERAD, GVARV, HELLE, HERRE, HJARTDAL, HØRTE, HOVIN I TELEMARK, HØYDALSMO, JOMFRULAND, KRAGERØ, KRAGERØ SKJÆRGÅRD, KVITESEID, LANGANGEN, LANGESUND, LUNDE, MILAND, MORGEDAL, NESLANDSVATN, NISSEDAL, NORDAGUTU, NOTODDEN, PORSGRUNN, RAULAND, RJUKAN, SANNIDAL, SAULAND, SELJORD, SILJAN, SKÅTØY, SKIEN, STABBESTAD, STATHELLE, TINN AUSTBYGD, TØRDAL, TREUNGEN, TUDDAL, ULEFOSS, VINJE, VINJESVINGEN, VRÅDAL, VRÅLIOSEN

VEST-AGDER

ÅNA-SIRA, ANDABELØY, ÅSERAL, BJELLAND, BORHAUG, BRENNÅSEN, BYREMO, EIKEN, FARSUND, FEDA, FINSLAND, FLEKKEFJORD, FLEKKERØY, FOSSDAL, GYLAND, HÆGELAND, HAMRESANDEN, HIDRASUND, HOLUM, KARDEMOMME BY, KJEVIK, KOLLUNGTVEIT, KONSMO, KORSHAMN, KRISTIANSAND S, KVÅS, KVINESDAL, KVINLOG, LINDESNES, LYNGDAL, MANDAL, MARNARDAL, MOSBY, NODELAND, ØVREBØ, ØYESTRANDA, ØYSLEBØ, SIRA, SNARTEMO, SØGNE, TINGVATN, TJØRHOM, TONSTAD, TVEIT, VANSE, VENNESLA

VESTFOLD

ANDEBU, ÅSGÅRDSTRAND, BARKÅKER, BERGER, BORRE, BOTNE, DUKEN, EIDSFOSS, HELGEROA, HOF, HOLMESTRAND, HORTEN, HUSØYSUND, HVASSER, KJØPMANNSKJÆR, KODAL, KVELDE, LARVIK, MELSOMVIK, NEVLUNGHAMN, NØTTERØY, NYKIRKE, RAMNES, REVETAL, SANDE I VESTFOLD, SANDEFJORD, SEM, SKALLESTAD, SKOPPUM, STAVERN, STEINSHOLT, STOKKE, SUNDBYFOSS, SVARSTAD, SVELVIK, TJODALYNG, TJØME, TOLVSRØD, TØNSBERG, TORØD, UNDRUMSDAL, VÅLE, VEAR, VEIERLAND, VESTSKOGEN

OSLO

Sidene leveres av Databutikken Tønsberg AS www.databutikken.no